Kosthold og livsstil

En kostholdsrådgiver hjelper deg til å finne frem til maten som sørger for at du dekker behovet for energi og næringsstoffer, samtidig som dine preferanser blir ivaretatt. Kostholdet må tilrettelegges det livet du lever idag. Målet er at du skal føle deg bra samtidig som du skaper balanse i kroppen.

Jeg jobber mest med kronisk hodepine/migrene, stress-relaterte plager, nakke-ryggsmerter, fordøyelsesplager, utbrenthet/utmattelse og akutte traumer. Kartlegging og oppfølgning av livsstilsvaner blir vektlagt. I tillegg jobber jeg med prestasjonsfremmende og forebyggende arbeid hos idrettsutøvere.

Dersom det er behov vil en tverrfaglig tilnærming bli tilbudt deg som pasient. Jeg har et tett samarbeider med akupunktør, posturolog, osteopat og kiropraktor.

 

 

 

 

Priser


1. konsultasjon 90min
990,-

Oppfølging 60min
850,- / 750,- (student)


 

 

Omtaler

 

Linn, 36

“Det er så inspirerende og motiverende for meg og få en oppfølging som er langt utover det som er forventet. Jeg er rett og slett kjempe imponert over Andreas og veldig glad på mine egne vegne"

 

Einar, 54

“Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk, for all den gode hjelpa jeg har fått fra Andreas. Med de store plagene jeg har hatt over 2 år, så må jeg innrømme at det ikke slo meg at det skyldes feil kosthold og mangel på bevegelse"

 

Sara,29

“Jeg satte pris på at terapeuten hadde sans for humor, og var god til å bryte isen"

 

 

Gallery


Ta vare på deg selv gjennom maten.

Rådene kan avvike fra statens kostholdsråd